Leapsa dorintelor neindeplinite

     Nenea Studentul Minunemi-a pasat o leapşă foarte drăguţă: leapşa dorinţelor neîndeplinite .

     Trebuie să înşir 5 dorinţe care nu s-au materializat până acum. Cam greu, dar să vedem ce iese.

1.   Vreau să dispară iarna. Sau în loc de zăpadă şi ger să avem ploaie. Să fie ca o toamnă mai rece. Nu suport iarna deloc.

2.   Vreau să fiu mai înaltă. Când mi s-a spus că nu o să mai cresc a fost un şoc pentru mine. Mai vreau doar 2 cm să am şi eu 1,65 m.

3.   Vreau să ajut toţi oamenii nevoiaşi din România. Toţi copiii orfani, toţi oamenii bolvani. Sper ca pe viitor să pot să înfiinţez un orfelinat sau un centru de ajutorare pentru oamenii străzii.

4.   Vreau să cânt pe o scenă cu peste 2000 oameni. Până acum am cântat în faţa a maxim 1000 persoane.

5.   Vreau să conduc în Arizona la apusul soarelui, când şoseaua este liberă. E cel mai mare vis al meu să văd munţi şi deşert în jurul meu şi să fie o atmosferă foarte plăcută. Sper să îmi îndeplinesc visul acestă în viitorul apropiat.

     Dau leapşa tuturor celor care vor să o preia.

3 thoughts to “Leapsa dorintelor neindeplinite”

  1. La multi ani de 8 Martie!
    Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor – desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit – pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea… si pentru tot ceea ce reprezentati… pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu…
    La multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.